Farsangi tombola

ABC ünnepély

2014. május 5-én az Orbán Balázs Gimnázium Step by step I. osztályos tanulói ABC ünnepély keretében mutatták be a szülőknek és a meghívott vendégeknek, hogy igenis járható út vezet Betűország és Számbirodalom felé. Műsorunk három kis részből állt. Először a tulajdonképpeni mondókás-dalos ÁBÉCÉ műsor került bemutatásra német nyelven előadott énekekkel zárva, majd a „Falubeli pletykák" című jelenetet adtuk elő. Végül, de nem utolsó sorban, egy közös verses- zenés- táncos csokorral köszöntöttük az édesanyákat és nagymamákat Anyák napja alkalmából, zongora kísérettel énekeltek a gyerekek és ismert dalokat furulyáztak.
Külön megköszönjük a betanító tanárainknak: Király Emőke német tanárnőnek, Kincses Olga táncoktatónak és Szász Róbert zenetanárnak a lelkes közreműködését és segítségét e csokor és a műsor színesebbé varázsolásához!
A végén a gyerekek oklevélben részesültek Betűország és a Számbirodalom sikeres meghódításáért és egyénileg készített ajándékokkal lepték meg az édesanyákat és nagymamákat.
A szerep után a szülők segítségével megszervezett svédasztalos közös ünneplésre, beszélgetésre került sor, ahol mindenki jól érezte magát!

 

abc 1

 

abc 2

Partnereink

fp

elka i