Farsangi tombola

Középiskolások karneválja

Különleges eseményen vehettek részt az érdeklődők január 30-án, csütörtökön. A világ legnagyobb, legluxusabb óceánjárója indult útjára, fedélzetén a messze földről érkező utasokkal, valamint a szórakoztatásukról gondoskodó művészekkel. Az ünnepélyes zászlófelvonást követően el is indult útjára a Palihajó, és kezdetét vehette a show. Felléptek apácák és örömlányok, alkalmunk nyílt egy időutazás részeseivé válni, betekinthettünk a diszkó fejlődésébe, a kaszinó életébe, láthattunk életre kelni egy házat, a végén pedig egy meglepetés-produkciót is.
Az egyes műsorszámok között a hajó életének történéseibe is bepillantást nyerhettünk: hogyan fogadták az első osztályon utazó hölgyek a felszolgált koktélt, mi történt a fedélzeten tisztogató takarítónővel, vagy hogyan mentettek meg a matrózok két hajótöröttet. Sőt, egy pillanatra még a Titanicról ismert szereplők is felbukkantak.
Sajnos, a matrózok kemény táncát és a jégheggyel való találkozást nem élte túl a hajó. A szerencsés hajótöröttek mentőcsónakokon evezhettek át egy biztonságosabb helyszínre, a díszterembe. Itt került sor az eredményhirdetésre, majd a tombolahúzásra.
A zsűri a legjobb produkcióknak járó tortákat a XI. B osztály (Időutazás), a XI. A osztály (Apácák és örömlányok), valamint a X. A osztály (Életre kelt ház) diákjainak ítélte, míg a legjobb jelmez díját Dénes Tamás vehette át. A zsűri elismerő szavakkal méltatta a IX. A osztály diákjait is, akik a kerettörténetet biztosították.
A nyerteseknek gratulálunk, és sok sikert kívánunk majd a városi karneválon való részvételhez!

 

karn 1

karn 2

Partnereink

fp

elka i