Sárospataki verseny

Iskolánk idén is részt vett a minden évben megrendezett, sárospataki ÁVG versenyein. Pál Orsolya Tímea 9.A osztályos tanuló az énekversenyen elért első hellyel, Kibédi Hunor 10. B osztályos tanuló a szavalóversenyen elért harmadik hellyel, Simó Anett Kamilla 9. A osztályos tanuló a rajzversenyen való részvétellel, valamint Baksa Andrea (10. A), Egyedfi Tamás (11. A) és Szabó Renáta (10. A) a fizika becslési csapatversenyen elért harmadik hellyel népszerűsítették iskolánk nevét.

A verseny izgalmakkal teli napokat és pillanatokat ajándékozott mindannyiunk számára. A szervezők rengeteg szabadprogrammal készültek az unalmas órákra is: ilyen volt például a levéltárba tett látogatásunk, a városnézés, az esti mozi és a sárospataki vár Vörös Tornyának megtekintése is. A három nap alatt jobban megismerhettük mind a versenytársainkat, mind magát a várost.

Összességében számunkra a verseny pozitív élmény marad, jól éreztük magunkat és rengeteg örömteli pillanatot okozott nekünk. Eredményeinkkel pedig csak fokoztuk a jókedvünket. Idén is megcsináltuk!

 

Baksa Andrea,
10 A.

 

sarp 1

 

sarp

Partnereink

fp

elka i