Fotópályázat a Diáktanács szervezésében

Mutasd meg egy képben, hogy TE hogyan látod a VILÁGOT! hirdette a szórólap, mellyel a Diáktanács szólította meg az iskola diákjait. Kettős céllal került meghirdetésre a verseny: egyrészt a DT így kívánt keretet teremteni a fényképezés iránt érdeklődő diákok számára a megmutatkozásra, másrészt szerette volna egy kicsit színesebbé tenni az iskola folyosóit. A rendezvény sikeréhez természetesen a szervezők elkötelezett hozzáállására is szükség volt. Mozgósították a diákokat, hogy benevezzenek a versenybe, támogatókat kerestek, okleveleket szerkesztettek, fényképet hívattak elő, majd azokat az iskola lépcsőházában állították ki (lecserélve az iskolaépítés lépéseit ábrázoló korábbi képeket).
A felhívásra beérkezett képeket háromtagú zsűri bírálta el (Vári-Nagy Zsófia tanárnő, Prosenszki Róbert tanár úr, Varró Szabolcs tanár úr). Az eredményhirdetésre 2016. december 22-én került sor. A beérkezett képeket Prosenszki Róbert tanár úr értékelte, majd ismertette a zsűri döntése nyomán kialakult sorrendet:

 

  • I. helyezés – Kardos Anna-Adrienn (XI. A)
  • II. helyezés – Bertalan Timea-Magdolna (XII. B)
  • III. helyezés – Simény Balázs (IX. B)
  • Dicséret – Bigyi Júlia-Beatrix (X. A), Joó Szilárd (XI. A)

 

Köszönjük a rendezvény megvalósításához nyújtott támogatást az Orbán Balázs Gimnázium Diáktanácsának, az Orbán Balázs Alapítványnak, valamint a László Fotónak!

 

foto 3

 

foto 2

 

foto 1

 

 

 

Partnereink

fp

elka i