Sóskúti kirándulás 2019

Szeptember az újrakezdések hónapja, valami újnak a kezdetét jelenti. Az előkészítő osztályosok megízlelik az iskolai életet, az ötödik osztályosok ismerkednek tanáraikkal, a kilencedikes kisgólyák pedig keresik helyüket a felső tagozatban. E nehézségek oldására tökéletes a sóskúti kirándulás, ahol kicsitől nagyig önfeledten tudjuk élvezni egymás társaságát.
Ebben az évben, mint tizenegyedik osztályos tanuló, más szemszögből tudtam átélni a már megszokott iskolai kirándulást. A szervező osztályokra egy kicsivel több felelősség hárul. A kirándulás programjának kigondolása után az osztályok fiú tagjai felmérték a terepet. Előző nap és a kirándulás reggelén a többi osztály előtt előkészítettük a helyszínt, és izgalommal vártuk az iskola tanulóinak érkezését. Miután az osztályok elfoglalták a számukra kijelölt területet, kezdődhettek a vetélkedők. Az elemi tagozatos diákokat gyermekjátékokkal szórakoztattuk. Közben zajlott a focibajnokság, valamint a karaoke. A kisdiákok ügyességi próbákon bizonyíthatták rátermettségüket. A zsákban-ugrálás, háromlábú futás és a pufiszobrászat nagy népszerűségnek örvendett. A kilencedikesek bemutatták a gólyatáborban tanult táncukat, amelyet kíváncsian figyeltük. A délelőtt a főzőverseny kiértékelésével zárult.
Ez a nap jó hangulatban telt el, vidámsággal, szórakozással fűszerezve, és mindenki egy kicsit feledni tudta az iskolakezdés nehézségeit.

 

Páll Réka
XI. A osztály

 

sosk1

 

sosk

 

sosk

 

sosk

 

sosk

 

sosk

 

 

Partnereink

fp

elka i