A Diáktanács õszi csapatépítõ kirándulása

A Diáktanács Vezetőségének szervezésében minden diáktanács tag részt vehetett egy jutalom kiránduláson. Mivel mindenki teljes erőbedobással és odaadással végezte teendőit a hétköznapokban, alkalmunk adódott meglátogatni a tordai sóbányát.
2017. december 8-án, egy péntek reggelen indultunk el. A buszon nagyon jó hangulat alakult ki a közös dalolással. Mivel énekekkel készültünk már egy jótékonysági alkalomra is, sok közös dalt ismertünk. Útban a bánya felé megálltunk a tordai hasadéknál is, de ott a nagy köd miatt sokat nem időztünk. Megérkezve a bányába, megismerkedtünk az idegenvezetőnkkel, aki a későbbiekben hasznos információkkal látott el bennünket a bánya kialakulásával kapcsolatosan. A lazítás már nem volt túl nehéz, mindent kihasználtunk, amit a hely biztosított: mini-golf, óriáskerék, csónakázás, vidámpark.
Csoportkép készítése után hazaindultunk és, hogy még emlékezetesebbé tegyük az alkalmat, közösen megválasztott helyen együtt vacsoráztunk.
Ez a kirándulás lehetőséget adott arra, hogy jobban megismerjük egymást, még jobban összekovácsolódjunk, így most egy egységes, erős közösséget alkotunk.
Ezúton is szeretnénk megköszönni elsősorban a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és Communitas Alapítvány támogatását. Ugyanakkor köszönetet mondunk Demeter Levente igazgató úrnak, Márton Csilla tanárnőnek, a diáktanács tagjainak, nélkülük ez a kirándulás nem jöhetett volna létre.

 

Páll Zalán XI. A

 

torda 1

 

torda 2

 

communitas2

Partnereink

fp

elka i