Gólyatábor 2018

Az idei gólyatábor 2018. szeptember 4-6 között került megszervezésre az Orbán Balázs Gimnázium kíváncsi gólyái számára. A tábor 4-én délután vette kezdetét az ivói Irgó panzióban. Kedden tizenkét órára érkeztünk meg, ahol a táborvezetők, néhány nagyobb diák várt ránk tele vidámsággal és ismertették velünk a tábor szabályait meg a hívó zenét, amit ha meghallottunk rögtön a gyűlekező helyre kellett menjünk. A szobák elfoglalása után ismerkedős játékokkal kezdtünk. Ezután pedig a gólyatáncunkkal ismerkedtünk meg, majd az étkezést követően csoportokra osztottak minket, ahol ötletes csoportos tevékenységeken vettünk részt: emberi gépek alkotása, csapat név kitalálása, plakát elkészítése és bemutatkozó játékok. Ezt egy pihentető oszióra követte, ahol mindenki mesélt magáról egy keveset. A táborvezetők egy érdekes olimpiával leptek meg minket, ahol a csoportok versenyeztek egymással. Az este folyamán filmet vetítettek az udvaron és egy kis felmelegedés érdekében Just Danceltünk is.

 

A táborvezetők az ébresztőnkről is gondosodtak, füttyszóra és a hívózenére ébredtünk. A rossz idő ellenére a jókedv állandó volt. Minden csapat egy produkción dolgozott, amellyel bemutatkoztunk a tanárainknak. Délután focimérkőzésre került sor, ahol az osztályok egymással és az oszi plusz a táborvezetők alkotta csapattal mérkőztek meg. Majd bemutattuk tanárainknak produkcióinkat, akikkel együtt vacsoráztunk. Miután besötétedett, a tábori kaszinóra került sor, ahol különböző próbatételeken vehettünk részt. Egy kisebb alvás után hajnali tánccal folytattuk, majd visszaaludtunk. Reggel ismét játszással indítottuk a napot. Utolsó játékként egy olyat játszottunk, ahol 40 perc alatt 25 feladatot kellett teljesítenünk.

Hosszú búcsúzkodás után buszunk hazafelé vette az irányt. Tartalmas időszakot tudhatunk a magunk mögött, ami alatt mindenki nagyon jól érezte magát és meggyőződésem, hogy mindenki átélt felejthetetlen pillanatokat.

 

Szabó Renáta, IX. A osztály

 

golyat 0

 

golyat 1

 

golyat 1

 

Támogatóink:

 

tamogatok

Partnereink

fp

elka i