Mi a pálya?

Ezzel a címmel várta az iskola tizenegy-tizenkettedikes diákjait a novemberben lezajlott pályaorientációs foglalkozássorozat. A Diáktanács által kezdeményezett program révén a résztvevő diákok betekintést nyerhettek a pályacsoportok alapkövetelményeibe, megtudhatták, mely tulajdonságok szükségesek az egyes pályák gyakorlásához. A játékok, beszélgetések, strukturált gyakorlatok hozzájárultak személyes erőforrásaik feltérképezéséhez, és a tudatos pályaválasztáshoz szükséges önismeretük gazdagításához.
A változatos tevékenységek révén a résztvevők egy lépéssel közelebb kerülhettek a jövőjüket nagymértékben meghatározó pályaválasztási döntés meghozatalához. Természetesen egy ilyen fontos döntés nem hozható meg pár nap alatt, ezért további pályaorientációs foglakozások szervezését tervezzük, ahol szintén változatos módon ismerkedhetnek az érdeklődők önmagukkal, illetve a pályák világával.

 

palya

 

A program megvalósulását a Communitas Alapítvány által nyújtott támogatás is segítette, amiért ezúton is köszönetünket fejezzük ki!

 

communitas2

 

 

Partnereink

fp

elka i