Sóskúti kirándulás

A már megszokott, de mégis minden évben új Sóskúti kirándulás idén szeptember 19-én került megrendezésre. A menetrend hasonlított az előző évekhez: fél 9-kor indult el a hatalmas csapat a fiatfalvi hídtól a Sóskút felé. Ahogy kiértek, máris kezdődött a focibajnokság a IX.-XII. osztályok között, amely a kirándulás végéig tartott. Eközben a többi gimis diák különböző versenyszámokban vehetett részt, mint a főzés, tájékozódási verseny, karaoke, kötélhúzás. A kisebb V.-VII. osztályok tagjai sem unatkoztak, ők is karaokéztak, részt vettek a tájékozódási versenyben, a kötélhúzáson és még extra játékokat is játszhattak, mint a háromlábú futás és zsákba ugrás. A legkisebbek szórakoztatása is a mi feladatunk volt, nekik kincskeresést szerveztünk és ő is kipróbálhatták magukat a különböző versenyszámokban, amelyekben mindenki teljes gőzzel próbált a legjobb lenni.
Minden versenyen különdíjakban részesültek az ügyesek. A főzésen a IX. A és IX. B osztályok holtversenyben végeztek a harmadik helyen, míg a X. B osztály lett a második, a X. A pedig az első. A végső pontszámok legnagyobbikát a IX.-X. osztályokban a X. A osztály kapta. Második lett a X. B, a harmadik pedig a IX. A, míg az V.-VIII. osztályokban az első helyezet a VII. osztály volt, a második a VIII. és a harmadik az V. osztály lett.
Mindenki jól érezte magát ezen a hagyományos kiránduláson, amely bár minden évben megszervezésre kerül, mindig valami újat rejteget.

sosk w

 

sosk2

 

sosk3

 

Partnereink

fp

elka i