kelep2021

2%-ot gyermekeinkért

Az Orbán Balázs Gimnázium Alapítványa számít minden kedves szülő 2%-os személyi jövedelemadójára, akinek fontos a közel 600 tanulónak otthont adó iskolánk sorsa, fejlődése, jövője.

 

A felajánlásokból származó támogatások hatékonyabbá tehetik gyermekbarát iskolánk oktató-nevelői tevékenységét: könnyebben fedezhetjük a tehetséggondozást megvalósító tanulmányi versenyek, vetélkedők, rendezvények szervezési és részvételi költségeit, támogathatjuk a minden diákunk számára megmutatkozási lehetőséget kínáló kulturális, tudományos- és sportrendezvényeket, méltóképpen rendezhetjük meg az összetartozást erősítő ünnepeinket, biztosíthatjuk az évente kiosztásra kerülő Orbán Balázs-díjat.

 

Letölthető űrlapunknak csak az I. pontját kell kitölteniük a kért adatokkal (Date de identificare contribuabil), illetve a második lap alján aláírásukkal kell megerősíteniük a 2% felajánlásának szándékát (semnătura contribuabil).

 

A kitöltött formanyomtatványt:

  • visszajuttathatják iskolánk titkárságára, a Hargita u. 14. címre, ahol munkanapokon 8-14 óra között veszi át azokat a titkárnő,
  • visszaküldhetik iskolánk postacímére:
    • Liceul Teoretic „Orbán Balázs", 535400. Cristuru Secuiesc, str. Harghitei nr. 14., Jud. Harghita

 

 

Köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy az Orbán Balázs Gimnázium továbbra is a térség, a megye, a romániai magyar oktatás meghatározó és elismert intézménye legyen.

 

Letöltés: OBG_2szazalek.pdf

Partnereink

fp

elka i